ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ | ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μελέτη ασανσέρ, Εμπόριο ανελκυστήρων, Τοποθετήσεις ασανσέρ, Εγκατάσταση, Αναβαθμίσεις ανελκυστήρων, Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων, Πιστοποιήσεις ανελκυστήρων, Συντήρηση ανελκυστήρων 24 ώρες, Αλλαγή θαλάμων ανελκυστήρων, Συστήματα ανύψωσης για ΑΜΕΑ, Ανελκυστήρες για φορτία.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ | ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στη Λάρισα, ειδικεύεται στην εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση των ανελκυστήρων (ασανσέρ) και συστημάτων ανύψωσης σε νεόδμητα κτίρια και παλιά και εγγυάται άριστα και ασφαλή αποτελέσματα, χάριν του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού μας.

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στη Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Μαγνησία, Θεσσαλία.

Η ποιότητα εργασίας, οι επώνυμες εταιρείες που συνεργαζόμαστε καθώς και τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε, είναι ο στόχος της επιχείρησής μας.

Η εταιρεία ΑΣΑΝΣΕΡ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ειδικεύεται στην εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων πάσας μορφής. Χρόνια τώρα αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα κάθε μας πελάτη, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Εφαρμόζουμε όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά την εγκατάσταση, την λειτουργία αλλά και το service ανελκυστήρων και παρέχουμε ολοκληρωμένες και μελετημένες λύσεις για οποιαδήποτε συνθήκη και χώρο.

Στην ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΛΑΡΙΣΑΣ διαθέτουμε ένα άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, με πλήρη εξειδίκευση στην εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη όλων των τύπων των ανελκυστήρων. Η συντήρησή τους, βάσει νομοθεσίας, είναι απαραίτητo να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, έτσι ώστε να ελέγχονται όλοι οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί και τα εξαρτήματά τους. Εμείς αναλαμβάνουμε κάθε εργασία συντήρησης και, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας και τη διάρκειά του στο χρόνο.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία εγγυάται την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία κάθε συστήματος που φέρει την τεχνική μας υποστήριξη, είτε πρόκειται για μηχανικό, είτε για υδραυλικό σύστημα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 • Μελέτη ασανσέρ
 • Εμπόριο ανελκυστήρων
 • Τοποθετήσεις ασανσέρ
 • Εγκατάσταση
 • Αναβαθμίσεις ανελκυστήρων
 • Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων
 • Πιστοποιήσεις ανελκυστήρων
 • Συντήρηση ανελκυστήρων 24 ώρες
 • Αλλαγή θαλάμων ανελκυστήρων
 • Συστήματα ανύψωσης για ΑΜΕΑ
 • Ανελκυστήρες για φορτία

Ποιοτικοί και καλαίσθητοι ανελκυστήρες, συντήρηση 24 ώρες, ανακαινίσεις ανελκυστήρων, 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ είμαστε πάντα κοντά σας.

Με οικονομικά προγράμματα συντηρήσεων.

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ποιότητας και μεγάλη ποικιλία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Καρδίτσης & Βεάκη 2, Λάρισα, Τ.Κ.41334

GPS

39.619300695889, 22.405129405502

Τηλέφωνο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash